Ercsi Savanyúrét

Egy honlap a 6-os úton túli terület fejlesztéséért

Tisztelt Szerkesztőség!

 

Kitöröm a nyakam az ercsi utakon és nem azért mert vak vagyok, hanem mert kátyus !! Kellene az utak mellé fákat ültetni mert jó behuzodni alá ha már nagyon ver a viz, meg tisztitja a hatosút levegöjét - mondjuk az a fának nem jó - de szép lenne ha már a turizmusrol beszélünk !! Hatalmas a forgalom és néha félek hogy matrica leszek valamelyik örült szélvédöjén tehát Biciklisjárda is elkéne már a Városba!! De ha még eszembe jut valami és lesz olyan hogy aranyhal szolgálat kívánságok teljesülnek akkor én igényelem a szolgáltatást!!

Üdvözlettel

Egy olvasójuk

 

 

Sziasztok!

 

Norvégiából írok, hol immár lassan életem egyötödét éltem le. Kisgyerek koromtól Ercsiben nevelkedtem, a Savanyúrét szélén, a "világ végén". Én gyerekként, kamaszként és fiatalként szerettem Ercsit, bár sosem voltam vele megelégedve. Úgy éreztem reménytelen szélmalomharc a jobbítani vágyás. Indultam képviselőjelöltnek is, de igaz sajnos, amit mások is mondtak, írtak: valahogy Ercsi el van átkozva. Ott élő családtagjaimtól tudom, hogy az utóbbi néhány évben, különösen mióta kint vagyok rohamosan romlott, ami addig is rossz volt. A legrosszabb, hogy hiába akar az ember elköltözi (ahogy egykori polgármesterünk Bátki József javasolta a panaszkodóknak) lassan egy fabatkát sem ér egy élet munkája árán megvett, felépített ház erre felé. A dolgozó emberek százai szerintem biztosan a meghasonlással küzdenek. Rosszabb ez, mint egy árvíz, ami egyszerre elviszi a házat. A romakárokért nem fizet a bitosító... Sajnos a hírek, amiket kapok és az élmények, amiket hazalátogatásaim során gyűjtök nagyon megingatnak abban, hogy haza akarok-e egyáltalán valaha költözni a gyerekeimmel. Mindig vérzik a szívem, ha a szülői házhoz megyek. Egyszerre vágyom is ifjúságom világába, de rettegek is a csalódástól és meg akarom magamban emléknek tartani. A cukorgyári  iskola, ahova jártam por ma már, és minden, ami kedves volt oda lett... 

Csak abban bízom, hogy az egész ország felébred egyszer és a sarkára áll végre. Szent István kellene, de az EU nem engedi. Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 13
Heti: 37
Havi: 287
Össz.: 51 047

Látogatottság növelés
Oldal: Olvasói levelek
Ercsi Savanyúrét - © 2008 - 2021 - savanyuret.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »